Пълна упойка при страх от зъболекар


Дентална клиника Дентапрайм се посещава от голям брой пациенти с дентофобия. Ако обичайният брой на такива пациенти е 10% от общия брой пациенти, то при нас той е около 20%. Една от причините се крие в необходимостта от мащабно саниране, тъй като зъбите на пациенти с дентофобия често са силно разрушени.

В тази връзка ние синхронизираме своята работа с особените изисквания на пациенти с дентофобия. С оглед притежавания страх от зъболекаря при нас те са високо обгрижени, тъй като Дентапрайм предлага:

  • Лечение под пълна упойка / чрез аналгоседиране
  • Особена психосоматична компетентност
  • Проява на разбиране и търпение
  • Дългогодишен опит в лечението на пациенти с дентофобия

Пълна упойка / Аналгоседиране: По време на лечението присъства анестезиолог заедно със своя асистент. Интравенозно той въвежда в тялото Ви упойващо и успокоително вещество, при което изпадате в особено състояние и не усещате нито страх, нито болка.

За пациенти със силно изявена дентофобия пълната упойка е достатъчно средство. Въпреки това ние Ви предлагаме изключителна психосоматична компетентност:

Много пациенти страдат от дентофобия именно поради факта, че в миналото е трябвало да изтърпят наистина големи болки.

При нас можете да бъдете сигурни, че няма да усетите болка. Ако все пак се почувствате зле, сигнализирайте с ръка по време на лечението. При нас няма защо да се страхувате от изречения от рода на “Скоро ще приключим” или “Всъщност не би трябвало да усещате абсолютно нищо”.

Всеки един от нашите лекари ще Ви обясни преди и по време на лечението какво точно следва да направи. Ще Ви покаже инструмента, с който ще работи, както и зъба, който следва да бъде лекуван, с помощта на интраорална камера на мултимедийния екран. По този начин Вие добивате ясна представа за лечението и можете да проследите неговото протичане. А именно това допринася за Вашето спокойствие. Защото като пациент с дентофобия Вие изпитвате силна нужда от информираност, която лекуващите лекари в Дентапрайм с удоволствие ще удовлетворят.

Това споделят нашите пациенти:

Бях пациент с панически страх от зъболечение и последното ми посещение при зъболекаря беше преди около 14 години. След поставена по мое желание пълна упойка всички неприятни манипулации като синуслифт, поставяне на имплантати, лечение на кариес (с временни обтурации) и поставяне на корони преминаха напълно безболезнено. Благодарение на внимателното обслужване от страна на медицинския персонал успях да се справя без болка и без страх и с всички последващи посещения.
БЛАГОДАРЯ ДЕНТАПРАЙМ !!
Мнение на Георги T.

Потърсих именно тази клиника, тъй като имам ужасен страх от посещение при зъболекари. Още с пристигането си във Варна част от страха ми изчезна. След това в клиниката бях посрещната толкова топлосърдечно, че целият ми страх напълно се изпари. Лечението под наркоза протече идеално, без болки след това, всичко беше като на сън.
Мнение на Силвия Г.

Като начало бих искала още веднъж да благодаря на целия екип за проявените грижи и съчувствие по време на лечението. Тъй като притежавах неимоверен страх от зъболекари, за мен беше истинско предизвикателство да предприема това зъболечение. Под наркоза в клиниката ми бяха извадени няколко зъба и проведено кореново лечение. Не усетих нищо, след лечението също нямаше болки.
Мнение на Юлия М.

Не отлагайте дълго своето лечение и направете първата стъпка:
Свържете се с нашия екип за планиране на Вашето зъболечение.

Изцяло керамични мостове и коронки, собствено производство
Зъботехниците в собствената зъботехническа лаборатория, разположена в сградата на клиниката, работят по най-високи световни стандарти. Те произвеждат корони и мостове под ръководството на германския майстор-зъботехник Петер Майер съобразно Вашите желания: изцяло от керамика, индивидуално пригодени, отличаващи се с естественост до най-малкия детайл.