Керамични фасети


Невероятна финост: ръчно изработени керамични фасети

И Вие ли мечтаете за прекрасни зъби? Вашата мечта за перфектна красива усмивка може да се превърне в реалност само за няколко дни на изключително ниска цена.
Разходи за фасети: Вие пристигате в сертифицираната от ТЮФ клиника Дентапрайм, разположена в близост до курорта Златни пясъци. В рамките на няколко дни ние ще облечем зъбите Ви в невероятно тънки керамични пластинки или т.нар. фасети. По този начин коригираме дългосрочно оцветявания на зъбите, изкривявания или прекалено голямо разстояние между зъбите (диастема).

Ето в кои случаи фасетите биха били разумната алтернатива за Вас:

  • ако зъбите са силно оцветени и корекция на цвета не може да се постигне дори чрез избелване на зъбите (напр. при оцветявания, предизвикани от прием на антибиотика тетрациклин)
  • при леки изкривявания и ерозия на зъбите
  • когато не сте доволни от резултата, постигнат след избелване, и бихте желали още по-бели зъби.

От фасета до фасета има разлика!

В зависимост от използвания материал и метода на изработка се наблюдават видими различия! Перфектните от оптична гледна точка фасети се състоят от ръчно изработена керамика. Това е и разликата между тях и пластмасовите фасети луминири (наречени още хибридни фасети) или машинно изработените фасети (т.нар. CAD/CAM или CEREC-фасети).

В дентална клиника Дентапрайм Вие ще получите единствено керамични фасети, плод на ръчен труд от нашите талантливи зъботехници. Като изходен материал използване единствено висококачествена дентална керамика на фирмата-производител от Лихтенщайн Ивоклар Вивадент.

Колко фасети са необходими?

С осем фасети повечето хора се сдобиват с перфектни фронтални зъби. Когато устата е малка, са достатъчни и шест фасети. При по-широка усмивка може да се наложи поставяне на десет фасети за постигане на оптимален резултат. Зъбите в долна челюст принципно се третират чрез професионално избелване, за да се постигне хармония в цветово отношение между долна и горна челюст.

Контролът по качество на Вашите фасети се извършва от германския майстор-зъботехник Петер Майер. Комбинацията от таланта на най-добрите зъботехници от своето поколение и дългогодишния опит на г-н Майер Ви дава сигурност: В клиника Дентапрайм получавате перфектни услуги от най-висок клас.

Възползвайте се и Вие от перфектната естетика и изгодните цени

Ръчно изработените фасети са най-добрата инвестиция във Вашето самочувствие. Спестявате хиляди евро и получавате перфектно качество. Разбира се, ние Ви предоставяме и 2 години гаранция.

Ако Ви е необходим допълнителен преглед след проведените манипулации, наберете нашите телефони за контакт и ние ще Ви насрочим час за посещение.

Не поемате никакви допълнителни рискове и можете да посрещнете с радост своята естетична промяна в клиника Дентапрайм.

Свържете се с нас още днес за консултация или запазване на час за преглед.

Вашите предимства

  1. Спестявате до 60% от разходите за зъболечение.
  2. Перфектни резултати благодарение на опитни специалисти, работещи под един покрив.
  3. Получавате две години гаранция за Вашата зъбна конструкция.
  4. Наслаждавате се на отпускащата атмосфера в една частна клиника, само на 15 минути от плажа.