Специалист “личен контакт“ с немски


Знаете ли немски? А обичате ли динамиката? Ако отговорът е „да“ то в такъв случай, най-вероятно вече работите в кол център. В Дентапрайм можем да ви предложим нещо различно и уникално, като Ви дадем възможност да контактувате ежедневно „лице в лице“ с нашите пациенти и непрекъснато да се обогатявате от общуването с тях. Като естествено продължение на наложената вече стоматологична марка в Европа, на 4.04.2020 предстои да отвори врати дентална практика от ново поколение, чийто капацитет от 71 кабинета ще я превърне в най-голямата частна стоматологична клиника на континентите Европа и Америка.

А Вие бихте ли желали да  дадете шанс на кариерата си  в „КЛИНИКАТА НА БЪДЕЩЕТО“?

Ако нямате никакви колебания, че искате най-доброто за себе си и Ви мотивира амбицията да успеете в България, докато работното Ви място надскача най-високите технологични стандарти на няколко континента, ще Ви очакваме да се присъедините към 320 членния екип (медицински + административен) на клиники Дентапрайм.

С вашата енергия, ентусиазъм и професионален маниер на работа, можете да допринесете за комфорта и информационната обезпеченост на нашите пациенти в различни направления от работния процес.

Нека заедно поставим България, и в частност гр. Варна, на още пo-виднo мяcтo нa ĸapтaтa нa eвpoпeйcĸия здpaвeн тypизъм!  


➡
  Нашите изисквания:

✓ Задължително свободно владеене на немски език;

✓ Умения за работа в среда с високи изисквания;

✓ Добре развити междуличностни и комуникативни умения, креативност в подхода към пациенти с различни характери и изисквания;

✓ Отлична компютърна грамотност;

✓ Позитивен заряд и подчертана способност за безотказно изпълнение на поставените задачи;

✓ Готовност за работа на смени.

➡  Ние предлагаме:

✓ Атрактивно възнаграждение, обвързано с постигнатите резултати и повишаването на квалификацията и компетенциите;

✓ Поемане на пътните разходи от и до работното място;

✓ Програма за обучение, развитие. Разнообразни възможности за професионална реализация в рамките на фирмената структура;

✓ 27 дни платен годишен отпуск;

✓ Здравословен двустепенен обяд на стойност 2лв. (Останалите разходи се поемат от работодателя) + здравословно смути и други напитки на разположение;

✓ Карта за отстъпки “Ти си ДЕНТАПРАЙМ“, която важи в 56 търговски обекта;

✓ Спортна карта.

Кандидатствайте за тази позиция

Име и фамилия

Имейл адрес

Телефонен номер

Моля, изберете позицията, за която желаете да кандидатствате.
*

Автобиография (задължително)

Актуална снимка (ако нямате такава в автобиографията)

Защо да изберем Вас за тази позиция?

КАРИЕРА В ДЕНТАПРАЙМ

SWISS DENTAPRIME е модерна клиника, специализирана в областта на денталната имплантология и естетичната дентална медицина. Вече 10 години най-съвременните дигитални методи за диагностика и зъболечение при нас вървят ръка за ръка с безкомпромисното обслужване на пациенти от България, Германия, Великобритания, Русия и редица други страни по света. В унисон с експанзията на клиниката, нараства и нуждата от качествени кадри с амбиция и потенциал за личностно и професионално усъвършенстване.

Динамична, мултикултурна среда

friend_match_iconСлужителите на клиника DENTAPRIME имат шанса да работят в млад, динамичен и амбициозен екип от 320 души. Ежедневната координация на работния процес с различен тип личности и комуникацията с пациенти от България, Германия, Австрия, Швейцария, Великобритания, Русия е силна предпоставка не само за професионално, но и за личностно израстване.

Социални гаранции

52660-200Дългосрочна заетост, атрактивно трудово възнаграждение, бонусна схема, обвързана с личните резултати, 27 дни годишен отпуск, осигуровки в пълен размер, поемане на пътни разходи до работното място.

Корпоративни обучения

c5208e38ae1ae01904ae8e2f78ecb8d0При започване на работа при нас всеки един служител преминава през обучение, съобразено със спецификата на изпълняваната от него длъжност. Периодично се организират и допълнителни обучения за повишаване квалификацията на служителите.

Езикова школа

silhouette-masculine-parler_318-77719DENTAPRIME подкрепя желанието на своите служители да развиват чуждоезичните си знания и практически умения. За всички желаещи се организират групи по немски език,  като всеки завършен етап от обучение се удостоверява със сертификат.

Здравословно хранене

bd9f93754d574068d7521cf88bf66083Всеки ден DENTAPRIME осигурява на служителите си чаша зелено смути, съдържащо препоръчителната дневна доза витамини, минерали и микроелементи, както и разнообразно обедно меню, приготвено според принципите на здравословното хранене: чисти продукти с ясен произход, балансирано комбинирани, приготвени с помощта на кулинарни техники, съхраняващи ценните им качества.

Спортни карти

person-mobility-iconВ унисон с концепцията за здравословен и пълноценен живот, DENTAPRIME осигурява на своите служители безплатни спортни занимания в собствена зала.

Зони за отдих

58521-200Нашите служители имат на разположение модерно оборудвана кухня и уютен кът за почивка, позволяващи релаксация по време на регламентираните в рамките на всеки работен ден почивки.

Корпоративни празници

childrenЕкипът ни се състои от млади, амбициозни, работещи в динамична обстановка хора, които съвсем естествено имат нужда и от моменти за почивка и забавление. Корпоративните празници са не само средство за сплотяване на екипа, но и израз на благодарност за добре свършената работа.

Подаръци за рожден ден

13482Клиника SWISS DENTAPRIME изразява признателността си към всички служители, подарявайки им подаръци за личния им празник.