Рентгенов лаборант


Клиника Дентапрайм разполага с диагностичен център, в който се осъществява обследване на пациентите в среда от високотетехнологично оборудване, което задълбочава и прецезира с точност до стотни от милиметъра диагностицирането и планирането на лечението, като издига образната диагностика на високо професионално ниво. През април 2020 г. отваря врати нова клиника с общо 71 стоматологични стола, проектирани за 12 000 пациенти годишно, което ни постави в позицията на най-голямата частна стоматологична практика на континентите Европа и Америка. 

Ние подкрепяме младите специалисти, които имат желание да се развиват професионално в сферата на денталната образна диагностика и искат да научат повече от това, което се предлага в колежа и в стандартните практики.

Заповядайте да се присъедините към 320 членния екип (медицински + административен) на клиники Дентапрайм!


➡  Основни задължения:

✓ Работа с дигитална рентгенова апаратура от последно поколение за секторни дентографии и компютърен томограф;

✓ Подпомагане на лекаря по дентална медицина при оказване на медицинска помощ на пациентите;

✓ Извършване на манипулации и организиране диагностични изследвания на пациенти, назначени от лекаря по дентална медицина.

➡  Нашите изисквания:

✓ Завършено висше образование за рентгенов лаборант. (За рентгонови лаборанти в обучение, предлагаме стажантски програми.)

✓ Препоръчително владеене на чужд език;

✓ Умения за работа с компютър: MS Office, Windows, Internet;

✓ Добри комуникативни умения с оглед активно участие в процеса на комуникация между пациентите и служителите на клиниката;

✓ Подход към клиента, търпение, отзивчивост, прецизност;

✓ Усмихнат, позитивен и инициативен човек;

Амбициозна личност с желание за развитие и мотивация за постигане на високи резултати;

 Конфиденциалност и защита на фирмените интереси.

➡  Какво предлагаме:

✓ Работа с най-съвременните  и иновативни дигитални технологии в областта на образната диагностика;

✓ Програма за обучение и развитие: за всички позиции е предвиден 6 месечен период на въвеждащо обучение по нашите стандарти и работа с високотехнологично оборудване;

✓ Работа в млад, динамичен и амбициозен екип;

✓ Атрактивно трудово възнаграждение – над средния за страната стандарт;

✓ 27 дни платен годишен отпуск, осигуровки в пълен размер;

✓ Здравословен двустепенен обяд на стойност 2лв. (Останалите разходи се поемат от работодателя) + здравословно смути и други напитки на разположение;

✓ Карта за отстъпки “Ти си ДЕНТАПРАЙМ“, която важи в 56 търговски обекта;

 Спортна карта.

Кандидатствайте за тази позиция

Име и фамилия

Имейл адрес

Телефонен номер

Моля, изберете позицията, за която желаете да кандидатствате.
*

Автобиография (задължително)

Актуална снимка (ако нямате такава в автобиографията)

Защо да изберем Вас за тази позиция?

КАРИЕРА В ДЕНТАПРАЙМ

SWISS DENTAPRIME е модерна клиника, специализирана в областта на денталната имплантология и естетичната дентална медицина. Вече 10 години най-съвременните дигитални методи за диагностика и зъболечение при нас вървят ръка за ръка с безкомпромисното обслужване на пациенти от България, Германия, Великобритания, Русия и редица други страни по света. В унисон с експанзията на клиниката, нараства и нуждата от качествени кадри с амбиция и потенциал за личностно и професионално усъвършенстване.

Динамична, мултикултурна среда

friend_match_iconСлужителите на клиника DENTAPRIME имат шанса да работят в млад, динамичен и амбициозен екип от 320 души. Ежедневната координация на работния процес с различен тип личности и комуникацията с пациенти от България, Германия, Австрия, Швейцария, Великобритания, Русия е силна предпоставка не само за професионално, но и за личностно израстване.

Социални гаранции

52660-200Дългосрочна заетост, атрактивно трудово възнаграждение, бонусна схема, обвързана с личните резултати, 27 дни годишен отпуск, осигуровки в пълен размер, поемане на пътни разходи до работното място.

Корпоративни обучения

c5208e38ae1ae01904ae8e2f78ecb8d0При започване на работа при нас всеки един служител преминава през обучение, съобразено със спецификата на изпълняваната от него длъжност. Периодично се организират и допълнителни обучения за повишаване квалификацията на служителите.

Езикова школа

silhouette-masculine-parler_318-77719DENTAPRIME подкрепя желанието на своите служители да развиват чуждоезичните си знания и практически умения. За всички желаещи се организират групи по немски език,  като всеки завършен етап от обучение се удостоверява със сертификат.

Здравословно хранене

bd9f93754d574068d7521cf88bf66083Всеки ден DENTAPRIME осигурява на служителите си чаша зелено смути, съдържащо препоръчителната дневна доза витамини, минерали и микроелементи, както и разнообразно обедно меню, приготвено според принципите на здравословното хранене: чисти продукти с ясен произход, балансирано комбинирани, приготвени с помощта на кулинарни техники, съхраняващи ценните им качества.

Спортни карти

person-mobility-iconВ унисон с концепцията за здравословен и пълноценен живот, DENTAPRIME осигурява на своите служители безплатни спортни занимания в собствена зала.

Зони за отдих

58521-200Нашите служители имат на разположение модерно оборудвана кухня и уютен кът за почивка, позволяващи релаксация по време на регламентираните в рамките на всеки работен ден почивки.

Корпоративни празници

childrenЕкипът ни се състои от млади, амбициозни, работещи в динамична обстановка хора, които съвсем естествено имат нужда и от моменти за почивка и забавление. Корпоративните празници са не само средство за сплотяване на екипа, но и израз на благодарност за добре свършената работа.

Подаръци за рожден ден

13482Клиника SWISS DENTAPRIME изразява признателността си към всички служители, подарявайки им подаръци за личния им празник.