Постоянна работа с немски език във Варна


Независимо от специалността ти,

ако говориш немски език, ние имаме подходящa работa за теб!

Ако си амбициозен млад човек, който владее немски език и има желание
да предизвиква знанията и уменията си в динамична работна среда – очакваме те в нашия екип!

Ние сме DENTAPRIME – най-голямата и най-модерна дентална клиника в Европа с непрекъснато
нарастващ екип от 320 млади специалисти в областите: дентална медицина, връзка с клиенти,
маркетинг, финанси, разработката на софтуер, бизнес администрация.

 

➡ КАКВО ТИ ПРЕДЛАГАМЕ:

– Работа в бързоразвиваща и доказала се компания,
предлагаща условия за постоянно усъвършенстване на уменията;

– Прогресивно възнаграждение съобразно постижения
и демонстрирана отговорност, осигуровки в пълен размер
и 27 дни платен годишен отпуск;

– Здравословен обяд, покриване на транспортни разходи,
спортна карта и карта за отстъпки в 56 търговски обекта “Ти си ДЕНТАПРАЙМ”.

 

 

➡ КАНДИДАТСТВАЙ СЕГА! 

Име и фамилия

Имейл адрес

Телефонен номер

Къде е силата ти?
*

Разкажи ни накратко за себе си на немски език.

Как самоопределяш нивото си на немски език? Как е придобито то?

Автобиография (задължително)

Актуална снимка (ако нямаш такава в автобиографията)


КАРИЕРА В ДЕНТАПРАЙМ

SWISS DENTAPRIME е модерна клиника, специализирана в областта на денталната имплантология и естетичната дентална медицина. Вече 10 години най-съвременните дигитални методи за диагностика и зъболечение при нас вървят ръка за ръка с безкомпромисното обслужване на пациенти от България, Германия, Великобритания, Русия и редица други страни по света. В унисон с експанзията на клиниката, нараства и нуждата от качествени кадри с амбиция и потенциал за личностно и професионално усъвършенстване.

Динамична, мултикултурна среда

friend_match_iconСлужителите на клиника DENTAPRIME имат шанса да работят в млад, динамичен и амбициозен екип от 320 души. Ежедневната координация на работния процес с различен тип личности и комуникацията с пациенти от България, Германия, Австрия, Швейцария, Великобритания, Русия е силна предпоставка не само за професионално, но и за личностно израстване.

Социални гаранции

52660-200Дългосрочна заетост, атрактивно трудово възнаграждение, бонусна схема, обвързана с личните резултати, 27 дни годишен отпуск, осигуровки в пълен размер, поемане на пътни разходи до работното място.

Корпоративни обучения

c5208e38ae1ae01904ae8e2f78ecb8d0При започване на работа при нас всеки един служител преминава през обучение, съобразено със спецификата на изпълняваната от него длъжност. Периодично се организират и допълнителни обучения за повишаване квалификацията на служителите.

Езикова школа

silhouette-masculine-parler_318-77719DENTAPRIME подкрепя желанието на своите служители да развиват чуждоезичните си знания и практически умения. За всички желаещи се организират групи по немски език,  като всеки завършен етап от обучение се удостоверява със сертификат.

Здравословно хранене

bd9f93754d574068d7521cf88bf66083Всеки ден DENTAPRIME осигурява на служителите си чаша зелено смути, съдържащо препоръчителната дневна доза витамини, минерали и микроелементи, както и разнообразно обедно меню, приготвено според принципите на здравословното хранене: чисти продукти с ясен произход, балансирано комбинирани, приготвени с помощта на кулинарни техники, съхраняващи ценните им качества.

Спортни карти

person-mobility-iconВ унисон с концепцията за здравословен и пълноценен живот, DENTAPRIME осигурява на своите служители безплатни спортни занимания в собствена зала.

Зони за отдих

58521-200Нашите служители имат на разположение модерно оборудвана кухня и уютен кът за почивка, позволяващи релаксация по време на регламентираните в рамките на всеки работен ден почивки.

Корпоративни празници

childrenЕкипът ни се състои от млади, амбициозни, работещи в динамична обстановка хора, които съвсем естествено имат нужда и от моменти за почивка и забавление. Корпоративните празници са не само средство за сплотяване на екипа, но и израз на благодарност за добре свършената работа.

Подаръци за рожден ден

13482Клиника SWISS DENTAPRIME изразява признателността си към всички служители, подарявайки им подаръци за личния им празник.