Лекар по дентална медицина


 Преди да кандидатствате за тази позиция, имайте предвид, че:

Не търсим посредственост.

Търсим ТАЛАНТ, за когото ДЕНТАЛНАТА МЕДИЦИНА е ПРИЗВАНИЕ;

който се вълнува от ИНОВАЦИИ в сферата поне колкото нас и не се страхува да ги прилага в практиката;

който обича да ПРЕДИЗВИКВА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ СИ със сложни медицински случаи;

който е готов да преглътне гордостта си и да УЧИ ВСЕКИДНЕВНО;

който вярва, че заслужава КАРИЕРАТА НА МЕЧТИТЕ СИ и иска да работи усърдно за нея!

➡ Вие ли сте?

Клиника SWISS Dentaprime – Варна търси лекар по дентална медицина, отговарящ на това описание! Вече 12 години работим с най-съвременните дигитални методи за диагностика и лечение, предлагайки най-доброто обслужване за своите пациенти от България, Германия, Австрия, Великобритания, Русия и редица други страни по света.
Ние подкрепяме младите специалисти, които имат желание да се развиват професионално и искат да научат повече от това, което се предлага в университета и индивидуалните практики.

➡ Нашите изисквания:

• Диплома за завършено висше образование като дентален лекар;
• Владеенето на чужди езици е предимство;
• Умения за работа в екип и конструктивна комуникация;
• Усмихнат, позитивен и инициативен човек;
• Амбициозна личност с желание за развитие;
• Трудов стаж не е задължителен.

 

 ВАЖНО! За кандидати от населени места извън Варна, SWISS Dentaprime поема и разходите за квартира за периода на обучение.

 

➡ Ние предлагаме:

• Дългосрочна заетост;
• Дигитална стоматология;
• Динамичен и амбициозен екип;
• Програма за обучение и развитие;
• Атрактивно възнаграждение, обвързано с постигнатите резултати + процент;
• 27 дни платен годишен отпуск, осигуровки в пълен размер;
• Финансово развитие, обвързано с резултатите;
• Поемане на пътните разходи до работното място;
• Спортна карта.

Форма за кандидатстване

Име и фамилия

Имейл адрес

Телефонен номер

Моля, изберете позицията, за която желаете да кандидатствате.
*

Автобиография (задължително)

Актуална снимка (ако нямате такава в автобиографията)

Защо да изберем Вас за тази позиция?

 

КАРИЕРА В ДЕНТАПРАЙМ

SWISS DENTAPRIME е модерна клиника, специализирана в областта на денталната имплантология и естетичната дентална медицина. Вече 10 години най-съвременните дигитални методи за диагностика и зъболечение при нас вървят ръка за ръка с безкомпромисното обслужване на пациенти от България, Германия, Великобритания, Русия и редица други страни по света. В унисон с експанзията на клиниката, нараства и нуждата от качествени кадри с амбиция и потенциал за личностно и професионално усъвършенстване.

Динамична, мултикултурна среда

friend_match_iconСлужителите на клиника DENTAPRIME имат шанса да работят в млад, динамичен и амбициозен екип от 320 души. Ежедневната координация на работния процес с различен тип личности и комуникацията с пациенти от България, Германия, Австрия, Швейцария, Великобритания, Русия е силна предпоставка не само за професионално, но и за личностно израстване.

Социални гаранции

52660-200Дългосрочна заетост, атрактивно трудово възнаграждение, бонусна схема, обвързана с личните резултати, 27 дни годишен отпуск, осигуровки в пълен размер, поемане на пътни разходи до работното място.

Корпоративни обучения

c5208e38ae1ae01904ae8e2f78ecb8d0При започване на работа при нас всеки един служител преминава през обучение, съобразено със спецификата на изпълняваната от него длъжност. Периодично се организират и допълнителни обучения за повишаване квалификацията на служителите.

Езикова школа

silhouette-masculine-parler_318-77719DENTAPRIME подкрепя желанието на своите служители да развиват чуждоезичните си знания и практически умения. За всички желаещи се организират групи по немски език,  като всеки завършен етап от обучение се удостоверява със сертификат.

Здравословно хранене

bd9f93754d574068d7521cf88bf66083Всеки ден DENTAPRIME осигурява на служителите си чаша зелено смути, съдържащо препоръчителната дневна доза витамини, минерали и микроелементи, както и разнообразно обедно меню, приготвено според принципите на здравословното хранене: чисти продукти с ясен произход, балансирано комбинирани, приготвени с помощта на кулинарни техники, съхраняващи ценните им качества.

Спортни карти

person-mobility-iconВ унисон с концепцията за здравословен и пълноценен живот, DENTAPRIME осигурява на своите служители безплатни спортни занимания в собствена зала.

Зони за отдих

58521-200Нашите служители имат на разположение модерно оборудвана кухня и уютен кът за почивка, позволяващи релаксация по време на регламентираните в рамките на всеки работен ден почивки.

Корпоративни празници

childrenЕкипът ни се състои от млади, амбициозни, работещи в динамична обстановка хора, които съвсем естествено имат нужда и от моменти за почивка и забавление. Корпоративните празници са не само средство за сплотяване на екипа, но и израз на благодарност за добре свършената работа.

Подаръци за рожден ден

13482Клиника SWISS DENTAPRIME изразява признателността си към всички служители, подарявайки им подаръци за личния им празник.