Избелване на зъбите


Искряща холивудска усмивка чрез избелване на зъбите

Който не желае да се откаже от предимството, което дава естествено искрящата и красива усмивка при създаването на симпатии у околните, търси решения, които функционират бързо и лесно и имат щадящо зъбите действие.

Анализът на дългогодишните резултати от приложението на професионални методи за избелване на зъбите потвърждава, че избелването с ултразвук по световно патентованата система SDI PolaOffice+ е най-ефективният и сигурен метод за професионално избелване на зъбите с дълготраен ефект.

Манипулацията е абсолютно щадяща, тъй като лазерът не предизвиква изменения в структурата на зъба.

Съвсем лесно е …

Процедурата започва с професионално почистване на зъбите и на междузъбните пространства. Следва нанасяне на контактния гел SDI PolaOffice+ съобразно индивидуалните особености и резултата, който се цели.

Около 40 минути лежите на пациентския стол и релаксирайки се наслаждавате на очакването за Вашата естествено искряща усмивка.

Резултатът може да трае години и зависи от консумацията на оцветяващи хранителни продукти като кафе или червено вино. При нас можете да получите и SDI PolaNight – комплект за домашно ползване в случай, че след време зъбите се оцветят отново. За избелване в домашни условия от нас ще получите шина, която ще изготвим с помощта на отпечатък от Вашата челюст.