Асистент на лекар по дентална медицина


Каним Ви да се присъедините към екипа от дентални асистенти. Търсим си преди всичко ЧОВЕК, чието призвание е да работи с пациенти и да чувства лично удовлетворение, докато се грижи за тях, предлагайки здравната ни грижа на високо ниво, като в същото време с лекота печели доверие и симпатия. Ако Вие сте от този тип хора, то имайте предвид, че всичко друго се учи с практиката и под зоркото наблюдение на екип от наши специалисти, които ще Ви съпътвстат през различните етапи от Вашето професионално обучение.

Станете част от “Денталната клиника на бъдещето“! 320 колеги вече направиха правилния избор с Dentaprime!


  Основни отговорности:

✓ Да посреща и настанява пациенти;

✓ Да поддържа чисти и стерилизирани стаите преди и след всеки пациент;

✓ Да подготвя и оформя медицинското досие на пациентите;

✓ Да асистира на стоматолога, за да подпомогне и улесни неговата работа;

✓ Работи екипно с другия клиничен персонал, за да подсигури максимално комфортно и неговата работа;

✓ Поддържа инвентаризацията в хигиенните помещения;

✓ Стерилизира инструментите;

✓ Извършва  и самостоятелни манипулации от различен характер.

  Нашите изисквания:

✓ Изключителна енергичност, сръчност, позитивен заряд и подчертана способност за безотказно изпълнение на поставените задачи;

✓ Добро планиране и организационни умения;

✓ Завършено средно или висше образование (с предимство са кандидатите с висше образование в сферата на медицината);

✓ Компютърна грамотност за работа с нашия дентален софтуер;

✓ Добре развити междуличностни и комуникативни умения, ясно изразена способност за съпричастност;

✓ Креативност – денталният асистент работи с различни хора, а това налага да бъде креативен в подхода си към пациента;

✓ Професионално поведение и маниер на работа;

✓ Готовност за работа на смени;

✓ Вътрешна мотивация и желание постоянно да се учи, развива и усъвършенства.

  Ние предлагаме:

✓ Дългосрочна заетост с възможности за кариерно развитие;

✓ Програма с различни нива и степени на обучение;

✓ Работа в млад, динамичен и амбициозен екип;

✓ Атрактивно възнаграждение по-високо от средното за страната. Заплатата се актуализира след успешно преминаване на писмените и практични вътрешнофирмени изпити на всяко ниво;

✓ Работа във високо технологична дигитална среда, която е в крак със световните иновативни тенденции;

✓ Здравословен двустепенен обяд – 2лв на ден (останалите 75% се поемат от работодателя);

✓ 27 дни платен годишен отпуск;

✓ Поемане на пътните разходи от и до работното място;

✓ Спортна карта.

 

ДАВАЙ! ⬇

Кандидатствай още сега!

Име и фамилия

Имейл адрес

Телефонен номер

Моля, изберете позицията, за която желаете да кандидатствате.
*

Автобиография (задължително)

Актуална снимка (ако нямате такава в автобиографията)

Защо да изберем Вас за тази позиция?

КАРИЕРА В ДЕНТАПРАЙМ

SWISS DENTAPRIME е модерна клиника, специализирана в областта на денталната имплантология и естетичната дентална медицина. Вече 10 години най-съвременните дигитални методи за диагностика и зъболечение при нас вървят ръка за ръка с безкомпромисното обслужване на пациенти от България, Германия, Великобритания, Русия и редица други страни по света. В унисон с експанзията на клиниката, нараства и нуждата от качествени кадри с амбиция и потенциал за личностно и професионално усъвършенстване.

Динамична, мултикултурна среда

friend_match_iconСлужителите на клиника DENTAPRIME имат шанса да работят в млад, динамичен и амбициозен екип от 320 души. Ежедневната координация на работния процес с различен тип личности и комуникацията с пациенти от България, Германия, Австрия, Швейцария, Великобритания, Русия е силна предпоставка не само за професионално, но и за личностно израстване.

Социални гаранции

52660-200Дългосрочна заетост, атрактивно трудово възнаграждение, бонусна схема, обвързана с личните резултати, 27 дни годишен отпуск, осигуровки в пълен размер, поемане на пътни разходи до работното място.

Корпоративни обучения

c5208e38ae1ae01904ae8e2f78ecb8d0При започване на работа при нас всеки един служител преминава през обучение, съобразено със спецификата на изпълняваната от него длъжност. Периодично се организират и допълнителни обучения за повишаване квалификацията на служителите.

Езикова школа

silhouette-masculine-parler_318-77719DENTAPRIME подкрепя желанието на своите служители да развиват чуждоезичните си знания и практически умения. За всички желаещи се организират групи по немски език,  като всеки завършен етап от обучение се удостоверява със сертификат.

Здравословно хранене

bd9f93754d574068d7521cf88bf66083Всеки ден DENTAPRIME осигурява на служителите си чаша зелено смути, съдържащо препоръчителната дневна доза витамини, минерали и микроелементи, както и разнообразно обедно меню, приготвено според принципите на здравословното хранене: чисти продукти с ясен произход, балансирано комбинирани, приготвени с помощта на кулинарни техники, съхраняващи ценните им качества.

Спортни карти

person-mobility-iconВ унисон с концепцията за здравословен и пълноценен живот, DENTAPRIME осигурява на своите служители безплатни спортни занимания в собствена зала.

Зони за отдих

58521-200Нашите служители имат на разположение модерно оборудвана кухня и уютен кът за почивка, позволяващи релаксация по време на регламентираните в рамките на всеки работен ден почивки.

Корпоративни празници

childrenЕкипът ни се състои от млади, амбициозни, работещи в динамична обстановка хора, които съвсем естествено имат нужда и от моменти за почивка и забавление. Корпоративните празници са не само средство за сплотяване на екипа, но и израз на благодарност за добре свършената работа.

Подаръци за рожден ден

13482Клиника SWISS DENTAPRIME изразява признателността си към всички служители, подарявайки им подаръци за личния им празник.