Мнения от нашите пациенти


Name
Rating

★★★★★
5 5 1
Драги доктор Иван Пеев, Да имаш толкова талант, значи да имаш огромно сърце. И този талант, и този сърце ги поставяте в услуга на хората, които страдат, но в голямата си част не могат да платят дължимото към зъболекаря си. Вие им връщате усмивката и това е, което ме трогва. Защото тази усмивка е истинска радост за това, че още живееш. Мога да изпиша цели страници с благодарности, но просто ще Ви кажа благодаря от цялото си сърце, в което Вие винаги ще заемате ограмно място. ПП Не съм забравил и целия екип на Дентапрайм, който обслужва с много любезност пациентите.

★★★★★
5 5 1
С най-искрена признателност и благодарност изказвам моите сърдечни поздравления и пожелания по случай 10-годишния юбилей на ДЕНТАПРАЙМ. Особено съм щаслив и горд от факта, че като един от първите пациенти през 2006 година бях отлично лекуват от д-р Шиндялова и колектив и изразих отличните резултати в един от първите коментари за ДЕНТАПРАЙМ в интерпространството, което ме прави щастлив. Десет години следя развитието на клиниката и ставам все по-уверен и сигурен в бъдещите и още по големи на световно ниво успехи, които пожелавам от цялото си сърце. ДЕНТАПРАЙМ ми върна усмивката и удоволствието и сигурността със своето отлично качествено лечение вече 10 години и съм сигурен и уверен че така ще бъде и за напред. Благодаря от сърце ДЕНТАПРАЙМ!

★★★★★
5 5 1
Искам да изкажа отличните си впечатления от вашата клиника и огромната си благодарност към д-р Новаковски. Огромно впечатление ми направи неговото внимание, отговорност и безспорно изключителният професионализъм. Това е една отлично работеща клиника с отзивчив и усмихнат персонали медицинско обслужване на високо ниво. Обстановката е приятна и нестресираща. Най-ценното разбира се са докторите. Отново огромно благодаря на д-р Новаковски. Той гордо може да се нарече доктор с прицвание.

★★★★★
5 5 1
Толкова млад и с вълшебни ръце! Д-р Стоянов - върховете на денталната медицина ще ги покориш! Благодаря!

★★★★★
5 5 1
Малко са думите, с които да изразя своите чувства!? БЛАГОДАРЯ на целия екип на клиника Дентапрайм за професионализма, който проявиха, за уважението и тяхното мило посрещане всеки ден! огромно благодаря и на д-р Георгиев, който не се отказа и в най-трудните моменти, а продължи и реши моите проблеми! Бъди жив и здрав и много, много щастлив!

★★★★★
5 5 1
Весели Коледни и Новогодишни празници! Искам да благодаря на ръководството на клиниката, на целия екип, на д-р Пламенова за голямото внимание и търпение и професионализъм, който получих за сбъдване на мечтата ми да бъда с красиви зъби, за качеството на живота ми. Повярвайте, със сълзи на очи благодаря за жеста и за всичко! Благодаря!!! Бъдете живи, здрави и много щастливи!

★★★★★
5 5 1
Очарована съм от високото професионално обслужване на специалистите и асистентите и целия персонал. Благодаря сърдечно на д-р Новаковски за перфектното лечение и професионална консултация. Също на асистент Светлана Драганова, която ми помогна да се отпусна и да се доверря. Клиниката е на високо световно равнище! Ще Ви препоръчвам и в Германия и в Дания!

★★★★★
5 5 1
Сърдечно благодаря на целия екип от лъчезарни млади специалисти и преди всичко на д-р Дамянов, които ме накараха да се почувствам специална от мига, в който стъпих в клиниката, както и да им се доверя безпрекословно. Още веднъж благодаря Ви за професионализма и перфектно свършената работа!

★★★★★
5 5 1
Прекланям се пред екипа на мед. център Дентапрайм за професионализма и лъчезарните им усмивки! Д-р Пеев хиляди най-сърдечни благодарности от мен.

★★★★★
5 5 1
Като пациент на Дентапрайм искам да благодаря на всички работещи там, защото толкова вежливо и професионално обслужване не бях срещал до сега. ПС Ако навсякъде и всичко беше като в Дентапрайм, раят щеше да е на земята - това със сигурност го знам!

★★★★★
5 5 1
Толкова готини специалисти на едно място, в съчетание с най-актуалната техника, за която съм чувала. Не знаех, че може циркониевата коронка да ми реши проблемите, нито пък че мога да ходя с удоволствие на зъболекар. Поздрави.

★★★★★
5 5 1
Благодаря на Бог,че и в България има такава клиника!Дентапрайм е гордост за България!Благодаря на Dentaprime BG!!!

★★★★★
5 5 1
За разлика от останалите коментари аз ще пиша на кирилица.....:))))) Страхотни сте. Др. Даскалов е номер едно зъболекар в страната.

★★★★★
5 5 1
DentaPrime is Number One!

★★★★★
5 5 1
Impressive clinic, highly recommendable!

★★★★★
5 5 1
Много неща могат да се изрекат за клиника "ДЕНТАПРАЙМ". Ще се огранича само с няколко думи: Невероятни специалисти, работещи на невероятно място! Винаги усмихнати, винаги на разположение!!! Горещо препоръчвам на всички, които имат дентални проблеми да посетят тази клиника!!!! БЛАГОДАРЯ ВИ, ЧЕ ВИ ИМА...!!!!!

★★★★★
5 5 1
Такова място във Варна не предполагах, че мога да намеря. Като оазис.

★★★★★
5 5 1
Невероятни стандарти на работа, личи си, че не сте българи.

★★★★★
5 5 1
Благодаря за прекрасното отношение и професионализъм. Препоръчвам на всички приятели и познати да се възползват от услугите на клиниката.

★★★★★
5 5 1
Млад и позитивен колектив; добро обслужване и най-важното - не изпитвам страх да ходя на зъболечение при вас 🙂

★★★★★
5 5 1
Качеството на услугите, които предлагате е отлично, както и обслужването!

★★★★★
5 5 1
Перфектни във всяко отношение, много любезни и обяснителни, отлична атмосфера. Горещо препоръчвам.

★★★★★
5 5 1
Работа и отношението на целия екип на Dentaprime бяха отлични, резултатите също.

★★★★★
5 5 1
Дентална клиника с високо качество. Оборудването и персонала са на изключително ниво, а цените дори са малко по ниски от всички останали стоматологични кабинети в София.

★★★★★
5 5 1
Очарована съм от прекрасното посрещане, от вниманието и от всичко останало. Много ми хареса ,че преди всяка манипулация ме информираха какво ще ми правят и какво ще усетя. Също така, не мога да подмина , че ми говориха на Вие. Интересуваха се дали ме боли и ако да- спираха. Вече съм споделила с приятели ,колко съм доволна и какво добро отношение има във вашата клиника. Честно казано, досега съм си мислила че услугите са ви твърде скъпи, тъй като кабинетите са обзаведени по последна дума на техниката . И още нещо- чистотата е на ниво. С една дума , нямам никакви забележки...

★★★★★
5 5 1
Почувствах се обгърната от грижа за удобството и сигурността си още с влизането ми в Dentaprime. Впечатлена съм от внимателната и прецизна ръка на стоматолога, от модерното оборудване и безупречна хигиена. Бъдете все така отзивчиви и полезни! Оставам Ваш пациент с уважение.

★★★★★
5 5 1
Страхотни сте! Цена-качество е повече от задоволително! Пожелавам ви и занапред успех и просперитет!

★★★★★
5 5 1
Приятно изненадан от резултата,качеството и вниманието!:)

★★★★★
5 5 1
Изключително съм доволна от обслужването. 7 годишната ми дъщеря също. Това за нея беше първото и посещеие при зъболекар и беше доста притеснена, но всички бяха толкова мили и зъболекарката така добре я предразположи, че дъщеря ми беше супер доволна. Дори след прегледа ми сподели, "....даже мисля да ходя всеки ден на зъболекар" :)))) Аз чистих зъбен камък..Зъбите ми блестят :)) Изключително внимателна зъболекарка. Смея да твърдя, че за първи път зъбите ми са толкова добре почистение от досадния камък, при това почти без обичайните при тази процедура неприятни усещания. Предстоят ми още 4 пломби. Да видим! 🙂

★★★★★
5 5 1
Благодаря за възможноста която ми дадохте да се погрижа за здравето си! Това бяха най-добре инвестираните ми средства 🙂 Успех на клиниката и благодарности за чудесното обслужване!

★★★★★
5 5 1
Поддържайте високо нивото на предоставяните услуги и на отношението към пациентите.

★★★★★
5 5 1
Най-добрите сте!

★★★★★
5 5 1
Поздрави от Пловдив на екипа на клиниката. Русев.

★★★★★
5 5 1
Страхотна работа на целия екип.

★★★★★
5 5 1
Вадиха ми мъдрец и вечерта бях на ресторант. Който казва, че по три дена си стои вкъщи заради вадене на мъдрец явно не е ходил в Дентапрайм.

★★★★★
5 5 1
Личи си опита и модерните технологии като са правени с много пари и усет.

★★★★★
5 5 1
Лечението на зъби в чужбина е два пъти по-скъпо. Браво на екипа ви, че сте на такова ниво и си струвате парите.

★★★★★
5 5 1
Второто ми посещение в Дентапрайм ми сложиха импланти и вечерта ядох пържола. Сега март пак ще идвам за окончателните зъби от цирконий.

★★★★★
5 5 1
Бях 1000% скептичен заради всички тези супер коментари. Още от първото идване ме спечелихте. Много благодаря на Сара за грижите и вниманието докато чакахме и хиляди благодарности на д-р Иван Пеев. Целия екип е страхотен.

★★★★★
5 5 1
Изключително обслужване и лесна обработка. Толкова много пациенти имаше, а момичетата на рецепция бяха усмихнати постоянно. Струвате си парите.

★★★★★
5 5 1
благодаря за всичко

★★★★★
5 5 1
Вече ви Препоръчах на мой съсед, който живее в чужбина и беше на почивка тук, той също беше много доволен от обслужването.

★★★★☆
4 5 1
За момента всичко е много добре. Кабинетите са изчистени от всякакви непотребни предмети и е удоволствие да си в тях. Лекарите работят леко и внимателно, това пуоказва професионализъм, който аз харесвам. Надявам се и за напред да е така!

★★★★★
5 5 1
Изборът на Вашите услуги ми дава спокойствието, че ще получа най-добрата професионална услуга! Присъствието във Вашата клиника ми е приятно заради отличната хигиена, високото ниво на техниката и оборудването, както и заради усмихнатите и любезни специалисти! Намирам решението Ви да отворите врати в МОЛ за прозорливо и сполучливо!! Желая Ви успехи за новите кабинети.

★★★★★
5 5 1
Запазете тази приятна за пациентите атмосфера. Качествено и внимателно обслужване от изключително приятни и усмихнати специалисти!

★★★★★
5 5 1
Изключителни професионалисти ! Благодарности към екипа и към д-р Елена Тума

★★★★★
5 5 1
Супер сте,млад колектив с голям xъс,за работа,така трябва ,да е навсякъде.Поздравления ,много съм доволна .Профисионални успеxи,на целият колектив.

★★★★★
5 5 1
Поздравления за отличното обслужване и изключително любезния екип!Бъдете здрави,с пожелание за успехи в личен и професионален план на всички вас!

★★★★★
5 5 1
Доволен съм от обслужването. Персонала е от професионалисти. Луксозна обстановка и топ хигиена.

★★★★★
5 5 1
This is the best clinic and service which i received.

★★★★★
5 5 1
Много съм доволна от обърнатото внимание както от страна на лекаря, така и на административния персонал. Вече Ви препоръчвам на близки и познати.

★★★★★
5 5 1
Въпреки ,че дойдох с притеснения...екипът бе внимателен и предразполагащ

★★★★★
5 5 1
Бях за първи път в Dentaprime и бях бпечатлена от това, че екипът им беше изцяло от млади хора - усмихнати, внимателни! Пожелавам им успех в кариерата! Радвам се, че са предпочели Бъгария пред чужбина!

★★★★★
5 5 1
Много добра дентална клиника!

★★★★☆
4 5 1
Всички бяха добронамерени и отлично обучени

★★★★★
5 5 1
Обслужване на високо ниво-приветлив,компетентен и красив екип,модерен и чист мед.център.Предвидено е всичко за едно спокойно,качествено,достъпно и сигурно зъболечение.

★★★★★
5 5 1
Чудесен екип. Млади и добре подготвени специалисти. Невероятна обстановка.

★★★★★
5 5 1
при вас много ми допада отношението, професионализна,обстановката и не на последно място чистотата която поддържате. Перфектни сте от където и да ви погледна

★★★★★
5 5 1
Отношение към пациента,професионализъм и хигиена на много високо ниво.

★★★★★
5 5 1
Единствено съжалявам , че не съм ви "открил" по-рано.

★★★★☆
4 5 1
Доволен съм от отношението към мен! Но на някои от цените които предлагате ми се виждат високи!

★★★★★
5 5 1
Smile is the key to success ...

★★★★☆
4 5 1
Бързо и безболезнено беше

★★★★★
5 5 1
Това е първата ми среща с вас, останах приятно впечатлена от екипа ви състоящ се от вежливи, компетентни млади хора, които са изпълнени с желание за постигане на успешна реализация на услугите, които предлагате!

★★★★★
5 5 1
Уютна и изискана клиника.

★★★★☆
4 5 1
Получих това, което очаквах като клиент.

★★★★★
5 5 1
Перфектно отношение към пациентите си

★★★★★
5 5 1
Впечатляващи услуги! Имах доста настоятелни болки от избиващ мъдрец. Отскочих до клиниката и незабавно ми извадиха мъдреца без болка. Много съм доволна за висококачествената услуга!

★★★★★
5 5 1
Вие сте прекрасни специалисти.Благодаря за всичко,което получих при Вас.Желая Ви от все сърце много здраве и успех!

★★★★★
5 5 1
Пожелавам на Dentaprime BG,по-големи успехи в усъвършенстване на благородната професия!

★★★★★
5 5 1
Благодарности на екипа на Дентапрайм и в частност на д-р Стоянов за професионализма и блестящия резултат!

★★★★★
5 5 1
Поздравления и благодарност към д-р Пеев, хирург! Бях негов пациент на 14.09. И изказвам моето възхищение от проявения професионализъм, топлина и сърдечност! И най-страшната интервенция за мен до сега, той извърши перфектно, а аз се чувствах пълноценна, без болка и дискомфорт! С уважение и признателност Р. Цветкова!

★★★★☆
4 5 1
Към обслужването нямам забележки, но цените биха могли да бъдат малко по-ниски.

★★★★★
5 5 1
Доволен съм от обслужването и професионализма,за пръв път не усещам болка при работа с машинка!

★★★★☆
4 5 1
Доволен съм от обслужването и ще Ви препоръчам на приятелите си!

★★★★★
5 5 1
Препоръчвам горещо клиниката и специалистите на др. Шиндялова. Наплашена в детството с години отлагах каквито и да е прегледи, сега съм забравила за шестгодишния ми мост, обхващащ 7 зъба. Без болка и без разлика в усещането им. Голямо благодаря.

★★★★★
5 5 1
Най-добрите ! 🙂

★★★★★
5 5 1
На първо място - много добри специалисти, на второ - винаги усмихнати и лъчезарни, и те карат да забравиш, че си в дентална клиника, и на трето място - обстановката е страхотна! Качествено обслужване на 101%.
 

Изпратете ни съобщение Чат на живо

← Prev Step

Благодарим Ви, че се свързахте с нас. Ще се свържем със Вас възможно най-скоро.

Please provide a valid name, email, and question.

Powered by LivelyChat
Powered by LivelyChat Delete History