5 години гаранция


В дентална клиника Дентапрайм на пациентите се предоставя 5 години гаранция за всички окончателни зъбни конструкции. Гаранционният срок започва да тече от деня, вкойто е поставена конструкцията.

R

Гаранция за безпроблемното протичане на Вашето лечение е сертификатът от TÜV на системата за управление на качеството в Дентапрайм.

R

Лечението Ви е поверено в сигурните ръце на имплантолози, провели над 11000 имплантации при констатирана 99,2% успеваемост. Чували ли сте за друг екип имплантолози, който може да Ви даде 99,2% сигурност?

R

Всички опитни специалисти работят под един покрив в търсене на идеалното решение, пригодено към индивидуалните Ви нужди и изисквания.

R

Собствената зъботехническа лаборатория с внедрени последно поколениедигитални технологии гарантира за Вас безкомпромисни резултати в най-кратки срокове.

R

Изключителните диагностични възможности подсигуряват прецизното планиране и безрисковото провеждане на предвидените Ви манипулации.

R

За максимална надеждност и сигурност при Вашето лечение се използват само най-висок клас дентални материали на световно утвърдени немски и швейцарски производители като KaVo, Вredent, Ivoclar Vivadent, VOCO.

Затова ние даваме 5 години гаранция.

Свържете се с нас още сега, за да научите повече за гаранционните условия в дентална клиника SWISS Dentaprime!

052 36 20 23
Изпратете запитване »

 

Изпратете ни съобщение Чат на живо

← Prev Step

Благодарим Ви, че се свързахте с нас. Ще се свържем със Вас възможно най-скоро.

Please provide a valid name, email, and question.

Powered by LivelyChat
Powered by LivelyChat Delete History